Isnin, 2 November 2009

Toxictoy next show At Youthsquare,Stadium Bukit Jalil


Tet..Tet..tetiba bunyi sms handphone aku..aku bacala
" Amacam sabtu ni boleh ke? "dari Namo
mmm?apa dia ni...aku pun reply kat dia
"boleh apa Namo?"
"Toxictoy men gigs kat Bukit Jalil Sabtu ni"Namo
oh..aku dah terlupa!Toxictoy ada gigs!aku pun reply
"boleh ajer!"
"ok set!"Namo
Aku pun mintak details kat dia..pastu dia suh update flyers kat myspace Toxictoy..
so ni lah flyers dia..dengar dari Namo yang kawan kitorang band Geng Gemok Keji yang invite kitorang..Thanks yea GGK!

FREE ENTRANCE.
datangla ye nanti siapa-siapa yang free..
jom tengok band Asna,Geng Gemok Keji best tu.
tu jer la yang aku tau hehe..

ok apa pun see ya this Saturday!

2 ulasan:

  1. jgn lupe promote n jual cd. malam dtg dataran shah alam...DDT main sane...free gak...:)

    BalasPadam