Selasa, 27 April 2010

playlist.

Huh, hari ni keje macam tak keje.Masuk pukul 2 petang, pukul 3 lebih dah pergi cafe minum petang..masuk keje balik pastu 6.30 petang dah kuar pulak pergi Alam Setan (plaza Alam Sentral)..kalau dah bertemu si Pamex memang ada jer program kitorang..tapi kali ni bukan nak cerita pasal kami yang dah memang serabai kepala nak itu ini..nak cerita pasal petang tu si Pamex nak beli Car Modulator untuk nak buat main playlist lagu die la..dalam kereta..pergi la usha kat PAS kan..jadi terpikir la pulak aku kan nak share kalau engko ada modulator apa playlist lagu engko hari-hari?..kan dah mudah copy jer lagu dalam thumbdrive pastu kasi cucuk kat CM tu..ha dah bleh main lagu kegemaran..tapi apakah lagu anda itu?

Ok, welcome to anti-radio song.
Engko mesti dah muak atau bosan dengan lagu yang main kat radio kan, sebab tu nak guna CM..
Ok sebabkan sekarang aku dah pindah Klang jadi jauh perjalanan ke tempat keje..dulu aku sumbat banyak-banyak lagu kat thumbdrive nak main dalam kerete tapi pegi keja tak sampai 10 minit dah sampai..lagu pon boleh main 2,3 jer..sia-sia je letak banyak-banyak.

Tapi sekarang hah,25 minit baru sampai ke tempat keje..baru la boleh puas sikit layan lagu dalam kereta..hehehe..ok playlist aku hari ni..aku memang duk syok layan band Ska/punk/core :

my playlist today.

1. Fruity
2. Catch22
3. Operation Ivy
4. Duck Missile
5. Assorted Jelly Bean
6. Scafull King
7. Dance Hall Crashers - He Wants Me Back
8. Mephiskapheles - Introduction to the Yellow Passion
9. Teddy Ska Band
10. Stick No Bill
11. Jet Coaster
12. Black Sky- sisi
13.
Arigatoo - Petualangan VW Combi
14. Djaua - Nona Manis
15. The Larks

Memang best skankin dan banging dalam kereta!~
let's share what's your playlist now...

Tiada ulasan:

Catat Komen