Selasa, 6 April 2010

Jejak # 3

sambungan cerita perjalanan dari Sg.Petani..perut dah pun kenyang..memandu pun ada ngantuk-ngantuk..
destinasi seterusnya Pulau Pinang!

Aktiviti : merewang.
Destinasi : Batu Feringghi, Penang.

akhirnya teruja di atas jambatan..(tak rasa apa pun?)ingatkan ada resakse nak serang ke..(cloverfield)..da sampai Penang tak tau nak ke mana..follow signboard pergi Batu Feringgi sudah..

hentian pertama.
pantai cantek & panasnya cuaca..tak jadi mandi.ambik gambar sudah.

konon-konon nak check in kat sini..kemudian la tu ok.
(macam biasa, snap teknik auto)

Hentian Kedua.
Wow, ada juga Taman Negara..minta tolong anak cina ambikkan gambo.
emm ko sai..

Na o Mei?
kemuncak episod Na o Mei?
tidak! tetiba prof bikin satu lagi Nana Tanjung kecek kelate

tak berani aku nak auto shoot kat sini..risiko..ni kerja tangan Great Teacher Ellia

Paling rasa nak makan, nak naek, nak lama sikit..tapi sebab...panas.

Dekat Toy Museum..kebetulan nampak kat tepi jalan..masuk je lah..orang belanja..

cadang nak naek ferry tapi tak jumpa jeti..takpe drive boleh ambik gambo lagi..

Tak pueh pegi Penang..tak pueh..


Tiada ulasan:

Catat Komen