Rabu, 5 Januari 2011

muncul.

Kegilaan masa remaja muncul kembali.Tahun 2011 ni aku percaya aku akan lebih banyak membaca.tak kirala mana sumber bacaan yang aku dapat.yang pasti aku akan mendalami banyak ilmu pengetahuan.chewah, ini dah macam paksa diri gayanya.macam nak jadi profesor dahi luas.dengan style rambut beruban dimakan lemak ilmu.

Sebenarnya aku nak cerita yang aku start mengumpul komik kembali.itu jer.sebab aku jumpa satu kedai komik ni yang ada edisi penuh komik yang aku minat..dulu masa belajar, sumber komik memang mudah dapat. pinjam je komik dari kawan dah boleh baca macam-macam jenis cerita komik..Tapi antara yang menjadi kegemaran aku,tetap genre Gore,thriller & kadang-kadang lucu.Dekat rumah, aku kumpul komik "Eiji Psychometrer" & "Bremen" dari majalah komik kreko.


Sekarang ni aku nak kumpul pulak buku komik " Pencak Nujum"@ FIST OF THE NORTH STAR.cerita yang klasik dan penuh dengan adegan action dan violence.baru je kumpul vol 1-3..kat kedai tu ada full volume.tu yang aku semangat balik nak baca komik ni. secara santai boleh jugak aku mengisi masa yang terluang dengan baca komik sementara nak tunggu bini aku bersiap-siap :).

Tiada ulasan:

Catat Ulasan