Isnin, 19 Julai 2010

2011

Gantz live-action!



trailer 2



Masa belajar dekat Politeknik dulu, aku diperkenalkan manga Gantz oleh pak tue..Mamat ni penggemar filem gore jugak..die siap burnkan 1 cd koleksi-koleksi klip video dari ogrish.com..mula dari tu aku terus meminati manga Gantz yang didownload dari internet..jalan cerita die unik dan selepas tu barulah aku terjebak dalam dunia manga-horror yang mana aku meminati Ichi The Killer, Deathnote & Battle Royal pula..dekat rumah aku dah pun memiliki siri anime Gantz dalam bentuk DVD..tapi still olahan cerita dari manga lebih gore dan menarik..kini, Gantz di adaptasi dalam bentuk filem live-action pulak...tak sabar aku nak menontonnya!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan